esmaspäev, 16. august 2010

VARASEMAD TööD EHK PAREMAD SäILMED VOL.2 / PATTERNED MITTENS

Minu esimesed kirikindad. Kasutasin Setu kindakirja. Lõngaks on Titan Wool Winner (meriino) punane ja valge. Kindad on olnud kaks talve tihedalt kasutuses ja hetkel siis seis selline et tuleb uued pöidlad kududa. Tõenäoliselt on need rooli keeramisest ära kulunud.

Tõstamaa kirjaga kirikindad. Lõng on Titan Wool Winner, tumepruun ja heleroosa.
 Kirikindad, mille mustri päritolu on teadmata. Lõng on Titan Wool Winner, heleroheline ja naturaalne valge.

 Kirikindad Irisele. Roosa ja halliga kindad kudusin Titan Wool Winner´iga. Rohelise ja roosaga kindad aga Baby Alpaca Mix´iga.

neljapäev, 12. august 2010

VARASEMAD TööD EHK PAREMAD SäILMED VOL.1

Lõngaga möllamise vahel olen end värskendanud uute teadmistega. Uurisin seebi valmistamise "saladusi" ja nippe. Siin nad siis on, minu nelja esimese seebiteo tulemused - šokolaadiseep, kummeli-meeseep, kaneeli-apelsiniseep ja lasteseep. Need ei jää kindlasti minu viimasteks, kui aeg taas selleks küps siis tulevad uued vahutavad lõhnakäkid.
Heegeldatud vest Irisele
Nuppudega randmesoojendajad, mis sai tehtud Irisele.

kolmapäev, 4. august 2010

BLOGIMISE ALGUS

Olen juba aastaid käsitööhuviliste blogisid uudistamas käinud, nüüd aga teen algust enda käsitööblogiga. Näputööpisik on veres juba lapsepõlvest ning pole soovi seda välja ravima hakata. Minu haiguse kulgu ongi võimalik siin blogis jälgida - lööb ta siis välja sokkide, sallide, kirikinnaste,...näol.